Conservanții în lumina alergiilor de primăvară: O abordare sigură și naturală cosmetrice

Conservanții în lumina alergiilor de primăvară: O abordare sigură și naturală cosmetrice

Primăvara este sezonul în care natura renaște, dar și momentul când alergiile sezoniere devin o preocupare majoră pentru mulți dintre noi. Alegerea produselor cosmetice adecvate, care să nu irite pielea sensibilă, este esențială în această perioadă. COSMETRICE oferă soluții care conțin conservanți naturali, eficienți și siguri pentru pielea afectată de alergii.

Conservanți Organici Eficienți Utilizați de COSMETRICE

 1. Amestecul de Alcool Benzilic și Dehidroacetic Acid
  Acest conservant aprobat ECOCERT, prezent în produsele COSMETRICE, asigură prevenirea dezvoltării bacteriilor și a fungilor. Alcoolul benzilic, se poate gasi in natura in uleiurile esențiale iar acidul dehidroacetic este recunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene, protejează eficient produsele cosmetice naturale de contaminanți.
 2. Naticide: Conservant Natural
  Naticide (Fragard), cunoscut și ca Fragrance or Preservative, este ideal pentru cosmeticele destinate persoanelor cu piele sensibilă. Acest conservant derivat din plante adaugă un parfum plăcut și asigură protecția produselor împotriva deteriorării, minimizând riscul de reacții alergice.
 3. Amestecul de Sodium Levulinate și Sodium Anisate
  Acești conservanți naturali, obținuți din acid levulinic și anisic, sunt alegeri excelente pentru cosmeticele naturale. Contribuie la menținerea echilibrului pH-ului și oferă proprietăți antimicrobiene, asigurând totodată hidratarea pielii. 
 4. Sinergia de Alcool Benzilic, Glicerină, Acid Salicilic și Acid Citric
  Utilizat în formulele COSMETRICE, acest amestec combină beneficiile multiple: conservarea, hidratarea, exfolierea ușoară și ajustarea pH-ului. Este o soluție completă pentru îngrijirea avansată a pielii.
 5. Amestecul de Sodium Benzoate și Potassium Sorbate
  Recomandat pentru protecția împotriva mucegaiurilor și drojdiilor, acest amestec asigură integritatea și eficacitatea produselor cosmetice. Este delicat cu pielea și ideal pentru utilizare în cosmetice naturale.
 6. Conservant Natural obținut fermentația bacteriei  Leuconostoc kimchii
  Leucidal este un conservant extrem de blând și eficient, apreciat pentru compatibilitatea sa cu diverse tipuri de formule cosmetice. Este perfect pentru persoanele care doresc produse complet naturale și non-iritante.

Beneficiile Alegerii COSMETRICE pentru Îngrijirea în Sezonul Alergiilor

Optând pentru conservanții naturali, COSMETRICE își reafirmă angajamentul față de sănătatea pielii și protecția mediului. Produsele noastre sunt special formulate pentru a oferi siguranță și eficacitate, fiind ideale pentru utilizare în lunile de primăvară, când alergiile sunt la cote maxime. Descoperă gama noastră de cosmeceutice naturale cu dubla validare clinică și alege calitatea și inovația COSMETRICE pentru o piele sănătoasă și radiantă în orice sezon.

Înapoi la blog