Valori, misiune, viziune

Filosofia noastră de frumusețe include:

Conectarea la inovație permanentă

Avem o abordare comprehensivă și sofisticată pentru îngrijirea pielii, cu ajutorul tehnologiei „360° Instaskin”, oferind soluții holistice, care adresează multiple aspecte ale sănătății și frumuseții tenului.

Natura ca parte integrantă

Folosim între 95% și 100% ingrediente naturale, ajutându-ne de procesele pure și atemporale ale naturii, într-o manieră biomimetică ce asigură protecție, eficiență și siguranță.

Integritatea științifică dublu dovedită

1. Ingredientele noastre active sunt susținute de știință, fiind validate clinic.

2. Eficiența formulelor noastre este dovedită clinic și validată dermatologic, într-un laborator independent.

Transparența tuturor cercetărilor făcute

Încredere se clădește pe deschidere și sinceritate, astfel că ai acces la toate cercetările științifice care fundamentează formulele noastre, cât și la lista completă de ingrediente pentru fiecare produs.

Calitate și prospețime durabile.

Meținem prospețimea produselor prin producția în loturi mici și utilizarea sticlei MIRON Violetglass™, a cărei calitate biofotonică previne degradarea cauzată de expunerea la lumină, dar și păstrează eficiența ingredientelor pe toată perioada de valabilitate a produselor.

Sustenabilitate și grija față de natură

Ne asumăm responsabilitatea pentru protejarea mediului prin practici ecologice, de la crearea produselor până la testarea lor și ambalajele reciclabile.

Concentrație Activă 

Punem pe primul plan ingredientele active la concentrații eficiente (conform literaturii de specialitate) pentru a oferi rezultate superioare.

Conceptul de complementaritate

Produsele din gama Cosmetrice se completează reciproc, fără a supradoza ingredientele active și cele auxiliare. Fiecare ingredient formează o complexitate chimică eficientă cu celelalte ingrediente, pentru a oferi cele mai bune rezultate împreună.

Suport Post-Procedural

Produsele noastre sunt concepute să întrețină și să îmbunătățească rezultatele tratamentelor cosmetice profesionale.

Certificări laborator propriu

Notificare "CERTIFICAREA CONFORMITĂȚII CU NORMELE DE IGIENA ȘI SĂNĂTATE PUBLICĂ" nr. 2253/42696BIS/03.02.2023.

Autorizație de mediu nr. 452/21.09.2023.

Conduși de știință, inspirați de natură și dedicați frumuseții tale autentice.

Ce sunt cosmeceuticele și cum aduc ele plus valoare în rutina de îngrijire a pielii?

Cosmeceuticele conțin, în general, o concentrație mai mare de ingrediente active în comparație cu cosmeticele tradiționale și au adesea funcții specifice foarte clar nișate. Ele sunt dezvoltate pe baza cercetării științifice, fiind supuse testărilor clinice pentru a demonstra eficacitatea lor. Acest aspect le diferențiază de multe dintre cosmeticele clasice, care nu trec prin același nivel de validare științifică.

Cosmeceuticele reprezintă soluții orientate, pornind de la stimularea producției de colagen, reducerea liniilor fine până la oferirea protecției antioxidante sau ameliorarea hiperpigmentării.

Descoperă Universul Cosmetrice și acordă-ți atenția pe care o meriți!