Povestea noastră

Dragă iubitoare de frumusețe,

Sunt Emanuela Gheorghita, fondatoarea Cosmetrice, și aș vrea să-ți deschid ușa către lumea noastră, unde fiecare produs începe cu o promisiune personală. Pasiunea mea pentru stiinta, moștenită de la mama mea, profesor de chimie, studiile aprofundate în farmacie și cosmetică, stau la baza fiecarei creații Cosmetrice.

În calitate de doctorand farmacist, aprofundez cercetările în domeniul biologiei celulare. Angajamentul către inovație este crezul meu, pe care il transmit în produsele pe care le dezvolt.

La Cosmetrice, promovăm o viziune unde frumusețea personală este singura masura care contează. Nu este vorba despre a te alinia cu standardele altora, ci despre a-ți descoperi și a-ți valoriza propria splendoare. Adevărata măsură a frumuseții se află în a te împlini pe tine însuți - a deveni cea mai luminoasă, cea mai autentică versiune a ta, independent de orice alt etalon.

"The measure of beauty starts within you" nu este doar un slogan; este esența filozofiei noastre, cea care te îndeamnă să celebrezi unicitatea și frumusețea individuală.

Fiecare produs Cosmetrice este creat să te inspire, să te conducă spre idealul tau de frumusete. Îți ofer mai mult decât produse cosmeceutice; îți ofer o experiență unică ce îmbină știința cu sufletul. Mă dedic în totalitate pentru a aduce cele mai eficiente și inovatoare soluții de îngrijire a pielii.

Haide să călătorim împreună pe această cale a frumuseții autentice, unde fiecare pas te duce mai aproape de tine, cea frumoasa.

Cu căldură,

Drd Farm Emanuela Gheorghita